Σκόουλς:«Προτιμώ Σάλφορντ Σίτι από Γιουνάιτεντ»

Απογοητευμένος από την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Πολ Σκόουλς, τονίζοντας μάλιστα ότι προτιμά να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση της Σάλφορντ Σίτι παρά μια αντίστοιχη της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Σκόουλς:«Προτιμώ Σάλφορντ Σίτι από Γιουνάιτεντ»

Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» θεωρεί πως το αγγλικό πρωτάθλημα δεν είναι πλέον το κορυφαίο στον κόσμο, κάτι που αποδεικνύεται-κατά τα λεγόμενά του-από το γεγονός πως σπανίζουν πλέον οι αναμετρήσεις υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου.

«Προσωπικά απολαμβάνω περισσότερο ένα παιχνίδι της Σάλφορντ Σίτι από ένα αντίστοιχο της Γιουνάιτεντ. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ μια αναμέτρηση υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας»

«Όλοι λένε ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το πιο συναρπαστικό αλλά νομίζω πως το πρωτάθλημα στην Ισπανία είναι μακράν καλύτερο ενώ και η Γερμανία έχει καλύτερες ομάδες. Επίσης όλοι ισχυρίζονται ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι βαρετό χωρίς όμως να έχουν παρακολουθήσει κανέναν αγώνα. Η Γιουβέντους πάντως μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στο Νησί»

«Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην Ισπανία, στη Μπάγερν Μονάχου και στη Γιουβέντους. Δεν μπορούμε πλέον να φέρουμε κορυφαίους παίκτες στο πρωτάθλημα. Δεν θα δείτε ποτέ έναν Μέσι ή έναν Νεϊμάρ εδώ. Όχι πια» δήλωσε μεταξύ άλλων 41χρονος ο Άγγλος.