Πρόστιμο σε Ιμπραΐμοβιτς, Πογκμπά, Ρούνεϊ για τις φανέλες!

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέβαλε χρηματική ποινή στους τρεις μεγάλους αστέρες της, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, μα ακόμα και στον αρχηγό, Γουέιν Ρούνεϊ, επειδή... αντάλλαξαν φανέλες με αντίπαλους αθλητές ή τις χάρισαν σε φιλάθλους!

Πρόστιμο σε Ιμπραΐμοβιτς, Πογκμπά, Ρούνεϊ για τις φανέλες!

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να αποδείχθηκαν ανοιχτοχέρηδες στο μεταγραφικό παζάρι, αυτή, όμως, η... γενναιοδωρία φαίνεται πως δεν επιθυμεί η διοίκηση του συλλόγου να «περάσει» και στους παίκτες.

Βρετανικό μέσο δημοσιοποίησε ότι οι Ιμπραΐμοβιτς, Πογκμπά και Ρούνεϊ έχουν κληθεί να πληρώσουν πρόστιμο στο σύλλογο, όχι εξαιτίας κάποιου αντιεπαγγελματικού παραπτώματος, αλλά λόγω του ότι προχώρησαν στην ανταλλαγή της φανέλας τους με κάποιον αντίπαλο παίκτη ή απλά τη... δώρισαν σε κάποιον οπαδό της ομάδας!

Στους τρεις αθλητές, μάλιστα, έχει ζητηθεί να μην προβαίνουν τόσο συχνά σε μία τέτοια πράξη για λόγους... οικονομίας.

Δεδομένου ότι το κλαμπ που πρωταγωνίστησε στον τρέχοντα μεταγραφικό μαραθώνιο καταρρίπτοντας μάλιστα και ρεκόρ (Πογκμπά), προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση, αποτελεί αν μη τι άλλο μία είδηση που προκαλεί εντύπωση στα μάτια του περισσότερου κόσμου, ο οποίος είδε τη Γιουνάιτεντ να δαπανά ιλιγγιώδη ποσά για την ενίσχυσή της.