Στιλ: «Πιο κοντά από ποτέ το να παίξω στην εθνική Αγγλίας»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports ο  Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η κλήση του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, θα αποτελούσε την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, γεγονός που πιστεύει ότι δεν απέχει και πολύ από το να γίνει πραγματικότητα!



Στιλ: «Πιο κοντά από ποτέ το να παίξω στην εθνική Αγγλίας»

Ο 31χρονος γκολκίπερ δήλωσε πάντως ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι να συμβεί, καθώς στο Νησί υπάρχει πληθώρα καλών Άγγλων τερματοφυλάκων.

Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί πως, αν τα πάει καλά με το «τριφύλλι» τη φετινή σεζόν, είναι πολύ πιθανό ο νέος εκλέκτορας των «τριών λιονταριών», Σαμ Άλαρνταϊς, να... ανάψει το πράσινο φως για την ενσωμάτωσή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Δεν βρίσκομαι στις άμεσες επιλογές της Αγγλίας, επειδή βρίσκομαι εκτός των Εθνικών ομάδων από τότε που ήμουν μέλος της Κ21. Ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα συζητάει πάντοτε για αυτό, όμως, εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, μιας και στην Αγγλία έχουμε καλούς τερματοφύλακες. Φαίνεται πάντως πως βρίσκομαι πιο κοντά από ποτέ, γιατί εκτός του Φρέιζερ Φόστερ, νομίζω είμαι ο μοναδικός Άγγλος που παίζω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έτσι, αν μείνω στον Παναθηναϊκό και αγωνιστώ στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν βλέπω γιατί να μην πάρω την ευκαιρία μου. Είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο, αλλά θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου εδώ», τόνισε ο Στιλ.