Άλαρνταϊς: «Ήταν χρέος μας η νίκη και την αξίζαμε»

Στο γεγονός πως η Αγγλία άξιζε βάσει εικόνας την νίκη (1-0) που πήρε κόντρα στους Σλοβάκους, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των «τριών λιονταριών».



Άλαρνταϊς: «Ήταν χρέος μας η νίκη και την αξίζαμε»

«Ήταν αρκετά αγχώδες το παιχνίδι προς το τελευταίο του δεκάλεπτο, καθώς οι αντίπαλοι μας παίζανε με 10 και υπήρχε έξτρα πίεση να τους κερδίσουμε. Δεν νομίζω ότι υπήρχε αμφιβολία πως πήραμε ό,τι αξίζαμε και στο τέλος το 1-0 και η νίκη είναι αυτό που μετράει. Πιθανώς ο τερματοφύλακας τους δεν θα έπρεπε να μείνει κάτω τόση ώρα», σχολίασε ο 61χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το ακυρωθέν γκολ του Γουόλκοτ ως οφσάιντ, δήλωσε: «Το γκολ του Τέο έπρεπε να μετρήσει. Είχαμε κυριαρχήσει στο παιχνίδι και πήραμε εν τέλει μια πολύ σημαντική νίκη».

Για τον Γουέιν Ρούνει και τη θέση που αυτός θα έχει πλέον, τέλος, είπε: «Σήμερα ο Γουέιν έπαιξε εκεί όπου ο ίδιος ήθελε. Ήταν εξαιρετικός και κρατούσε υπό έλεγχο του το κέντρο. Άλλες φορές πιο πίσω όταν παίζει ο Άλι, ή πιο μπροστά όταν υπάρχει στο κέντρο ο Χέντερσον. Είναι από τους καλύτερους στο να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Δεν χορταίνω να τον βλέπω να παίζει εκεί!»