Κόουλμαν: «Έμεινα για να πάμε στο Μουντιάλ»

Αν και παραδέχθηκε πως για λίγο σκέφτηκε το ενδεχόμενο ν' ανταποκριθεί στο «φλερτ» της Χαλ, ο Κρις Κόουλμαν διευκρίνισε πως παρέμεινε στην εθνική ομάδα της Ουαλίας γιατί θέλει σαν τρελός να βρεθεί με τους «δράκους» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.  



Κόουλμαν: «Έμεινα για να πάμε στο Μουντιάλ»

Ο ομοσπονδιακός κόουτς των Ουαλών, αποτέλεσε στόχο των «τίγρεων» μέσα στο καλοκαίρι, αναφορικά με την θέση στον πάγκο της ομάδας (εκεί όπου βρίσκεται ο Μάικ Φίλαν υπό το καθεστώς του υπηρεσιακού μέχρι στιγμής), όμως, όσο κι αν παραδέχθηκε πως δελεάστηκε για μια στιγμή, έμεινε πιστός στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Είναι λογικό όταν σε καλεί η Πρέμιερ Λιγκ να μπαίνει στο μυαλό σου η ιδέα και να σου αρέσει... Όμως, θέλω σαν τρελός να προκριθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και να πάμε στην τελική φάση να τα δώσουμε όλα για όλα. Γι' αυτό κι έμεινα. Είμαι... απελπισμένος να το πετύχουμε αυτό και είχα πει μετά και το Euro ότι θέλω ακόμα μια ευκαιρία. Αυτή την ευκαιρία μας θα την εξαντλήσουμε για να φτάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο Κόουλμαν.