Μπέκαμ: «Γουέιν, συνέχισε όσο μπορείς... »

Στο πλευρό του Γουέιν Ρούνεϊ τάσσεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσον αφορά την απόφασή του να συνεχίσει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ο νυν αρχηγός των «τριών λιονταριών» ξεπερνάει απόψε τον «Μπεκς» σε συμμετοχές, αφού φτάνει στις 116 και γίνεται πλέον ο δεύτερος, πίσω από τον Πίτερ Σίλτον (125)! 



Μπέκαμ: «Γουέιν, συνέχισε όσο μπορείς... »

Έπειτα από την κάκιστη πορεία και στο Euro 2016, ο Ρούνεϊ έγινε ένας από αυτούς στους οποίους ο κόσμος και ο Τύπος έριξε τα «πυρά» του για την παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας. 

Ο Ρούνεϊ αποφάσισε να συνεχίσει, εφόσον το ήθελε και ο Σαμ Άλαρνταϊς, όμως έθεσε ορίζοντα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 για την απόσυρσή του. 

Απόψε, κόντρα στη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, συμπληρώνει 116 συμμετοχές, ξεπερνάει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και γίνεται δεύτερος όλων των εποχών (πίσω από τον Πίτερ Σίλτον) και πρώτος σε εμφανίσεις με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο, ως outfield player. 

Ο «Μπεκς», έγραψε για τον άλλοτε συμπαίκτη του: 

«Συνεχώς ακούω από ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ο Γουέιν θα έπρεπε ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα για να σώσει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Ειλικρινά... Ένας ποδοσφαιριστή αποσύρεται όταν αισθανθεί έτοιμος.

Το να εκπροσωπείς την πατρίδα του στο ποδόσφαιρο, είναι η ύψιστη τιμή και η κορύφωση της καριέρας σου. Το να βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ με τη φανέλα της Αγγλίας είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις στη ζωή σου.

Μην επιτρέψεις ποτέ σε κανέναν να στο στερήσει αυτό. Συνέχισε μέχρι να νιώσεις ότι δεν μπορείς άλλο... Συγχαρητήρια φίλε μου» ήταν το μήνυμα του «Μπεκς» στον Ρούνεϊ μέσω Instagram.