Ήρωας για την Γκέιλ Άλεν ο Φελαϊνί!

Με κάτι παραπάνω από καλά λόγια μίλησε η 59χρονη Γκέιλ Άλεν, η οποία χάρη στη βοήθεια του Μαρουάν Φελαϊνί κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χαλ το περασμένο Σάββατο.  



Ήρωας για την Γκέιλ Άλεν ο Φελαϊνί!

Μια πανηγυρική βραδιά, όπως φαινόταν δηλαδή αυτή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Χαλ στο «ΚCom Stadium» και τη νίκη στο 92’ με το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ, πήγε να εξελιχθεί σε δραματική για την Γκέιλ Άλεν. Η 59χρονη από το Στρέτφορντ, κατά τη διάρκεια των ξέφρενων πανηγυρισμών των φίλων των «κόκκινων διαβόλων», έπεσε και σφηνώθηκε κοντά στις διαφημιστικές πινακίδες, πιθανώς λόγω και της έντονης βροχόπτωσης που επηρέασε. Ο Μαρουάν Φελαϊνί ωστόσο το αντιλήφθηκε γρήγορα, εν μέσω των πανηγυρισμών με τους συμπαίκτες του, και έσπευσε να βοηθήσει την συγκεκριμένη κυρία, η οποία θα μπορούσε να είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά αν κάποιος δεν δρούσε γρήγορα εκείνη τη στιγμή.

«Είχα χτυπήσει και έπεσα στο πλήθος. Ο Φελαϊνί ήρθε και με έσωσε γρήγορα, είναι ο ήρωας μου», τόνισε η Γκέιλ Άλεν, καθώς η παρέμβαση του Βέλγου ήταν άμεση, μέσα στο πλήθος των φιλάθλων που πανηγύριζαν. Παρόμοιο σκηνικό βέβαια θα μπορούσε να συμβεί και με άλλους φιλάθλους εκείνη την στιγμή, δείγμα του πόσο επικίνδυνη ήταν η εξέδρα αλλά και πόσο … ανεξέλεγκτη ήταν η αντίδραση τους στο γκολ του Ράσφορντ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.