Σίγουρος για τη νίκη ο Σίλβα

Προειδοποίηση προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του σημερινού μεγάλου ντέρμπι της πόλης θέλησε να στείλει ο Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός άσος των «πολιτών» υποστήριξε πως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του Μάντσεστερ, έχοντας υποστεί την ήττα.



Σίγουρος για τη νίκη ο Σίλβα

Πέρα από τη βαθμολογική σημασία, το κύρος του αγώνα κάνει τους δύο «μονομάχους» να εμφανιστούν παθιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο του «City of Manchester» το βράδυ, και ο Νταβίντ Σίλβα κατέστησε ξεκάθαρη την τεράστια σημασία της αναμέτρησης. «Το παιχνίδι μπορούμε να το κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως με την κατάκτηση των τριών βαθμών, θα φτάσουμε τη Γιουνάιτεντ στον βαθμολογικό πίνακα. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος στο γήπεδό μας».

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ δεν είναι το πρώτο για τον Ισπανό μέσο, αφού όπως είπε: «Παρακολουθούσα πάντοτε σαν παιδί το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Πάντα το απολάμβανα. Ποτέ όμως δεν φανταζόμουν ότι θα παίξω κι εγώ μια μέρα σε αυτό. Πάντα πίστευα πως θα έπαιζα μια ζωή στην Ισπανία, οπότε με αυτή την εξέλιξη, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα συμμετέχω στην κρίσιμη μάχη».