Μόγιες: «Χρειάζονται ευκαιρίες τα νέα παιδία»

Ικανοποιημένος για την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε η Σάντερλαντ απέναντι στη Σαουθάμπτον εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, τονίζοντας παράλληλα πως είναι αναγκαίο να δίνονται ευκαιρίες σε νέους παίκτες, όπως έγινε σήμερα με τον γκολκίπερ Τζόρνταν Πίκφορντ.



Μόγιες: «Χρειάζονται ευκαιρίες τα νέα παιδία»

«Ήταν πραγματικά δύσκολο για μας το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν διαστήματα όπου παίξαμε αρκετά καλά και θεωρούσαμε πως ήμασταν εντάξει. Ήλπιζα πως θα ήταν η μέρα μας σήμερα, μιας που δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για μας η τωρινή. Είναι δύσκολο να βρίσκουμε … ήρωες μέσα στο γήπεδο. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ ήταν πολύ καλός σήμερα και έκανε μερικές καλές επεμβάσεις. Αυτό γίνεται αν δίνεις την ευκαιρία σε νέα παιδία, υπάρχουν στιγμές που θα κάνουν λάθη αλλά πρέπει να συνηθίζεις με αυτό, αφού πρέπει να παίζουν. Αν ένας αμυντικός ή ένας μέσος κάνει λάθος, δεν φαίνεται τόσο, αλλά αυτό δεν ισχύει για έναν γκολκίπερ», σχολίασε ο τεχνικός της Σάντερλαντ.

«Σταθήκαμε καλά και ήταν θετικό που πήραμε τον βαθμό. Με χαροποιεί, ωστόσο ήμασταν γενικά άτυχοι που δεν πήραμε έστω την ισοπαλία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και την προηγούμενη εβδομάδα με τη Μίντλεσμπρο. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε κάποιες προσθήκες ακόμα στις μέρες που απομένουν, καθώς αναμφίβολα το χρειαζόμαστε», ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου.