Ικανοποιημένος με το ρόστερ ο Αντσελότι

Αισιόδοξος πως το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.



Ικανοποιημένος με το ρόστερ ο Αντσελότι

Ο προπονητής των «μπλε» του Λονδίνου εμφανίζεται ευχαριστημένος για το βάθος που παρατηρεί στην ομάδα, τις πολλές και ποιοτικές λύσεις που έχει στον πάγκο και τη στόφα του πρωταθλητή που δείχνει ότι αποκτά η ομάδα. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη φετινή σεζόν, αν και δεν είχαμε στη διάθεσή μας ορισμένους από τους βασικούς μας παίκτες. Ο Ντρογκμπά δεν είναι 100% έτοιμος αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας για ένα μήνα, ενώ και ο Λάμπαρντ δεν έχει αγωνιστεί αρκετά από τα τέλη Αυγούστου. Έχουμε δείξει όμως πως παρά τις απουσίες, έχουμε παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πιστεύω πως το ρόστερ είναι αρκετά καλό για να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα» είπε ο Αντσελότι και πρόσθεσε, αναφορικά με τα στοιχεία που θέλει να δει από τους παίκτες του στη συνέχεια.

«Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα. Η ταχύτητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει μια ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Όταν εσύ παίζεις αργό ποδόσφαιρο, τότε οι αντίπαλοι θα είναι συνεχώς σωστά παραταγμένοι και δύσκολα θα μπορείς να τους αντιμετωπίσεις. Πάρτε για παράδειγμα το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Αυτοί έπαιξαν πολύ καλά, αλλά τους βοηθήσαμε κι εμείς επειδή δεν είχαμε ταχύτητα. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο αποκτήσαμε ταχύτητα, άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά δεν καταφέραμε κάτι». Καταλήγοντας, ο τεχνικός της Τσέλσι υποστήριξε γεμάτος χαρά πως: «Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Δεν είναι τόσο μεγάλο όπως πέρυσι, αλλά έχουμε 16 ποδοσφαιριστές παγκοσμίου επιπέδου».