Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Φάμπρεγας

Το ποδοσφαιρικό του μέλλον μακριά από την Τσέλσι μπορεί να αναζητήσει πλέον ο Σεσκ Φάμπρεγας, όπως φημολογείται ότι του ανακοινώθηκε σήμερα από την πλευρά των Λονδρέζων.



Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Φάμπρεγας

Πριν από την ερχόμενη Πέμπτη, μέρα όπου κλείνει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, ενδέχεται να αποχωρήσει από τους «μπλε» ο Σεσκ Φάμπρεγας, όπως ενημερώθηκε από ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, ο παίκτης πρόκειται να κοιτάξει για άλλον υποψήφιο προορισμό, με τον χρόνο πάντως να είναι κατά του, αφού απομένουν μόλις τρεις ημέρες για το τέλος των μεταγραφών. Για τον Κόντε δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε ρήξη με κάποιον ποδοσφαιριστή του, όπως συνέβη πχ με στην περίοδο του στη Γιουβέντους με την περίπτωση του Αρτούρο Βιδάλ.

O πρώην άσος των ¶ρσεναλ και Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το καλοκαίρι του 2014, ήταν εκ των καταλυτικότερων παικτών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για την Τσέλσι πρόπερσι, ενώ η μέχρι στιγμής απόφαση του συλλόγου να τον θέσει υπό παραχώρηση διχάζει τους οπαδούς.