Ο Ράσφορντ «ντύθηκε» Φαν Πέρσι!

Όποτε αγωνίζεται συνηθίζει να σηκώνει... ντόρο γύρω από το όνομά του, κι αυτό όχι αδίκως αφού τα επιτεύγματά του θυμίζουν «καλύτερες εποχές» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν χάρισε μόνο ένα σημαντικό και δύσκολο τρίποντο στην έδρα της Χαλ (0-1), αλλά... θύμισε και συναισθήματα στους οπαδούς, γενόμενος ο πρώτος παίκτης της ομάδας που σκοράρει νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις στο πρωτάθλημα, μετά τον Ρόμπιν φαν Πέρσι (2012).



Ο Ράσφορντ «ντύθηκε» Φαν Πέρσι!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκινήσει την σεζόν με 3/3 και ήδη φαίνονται οι τεράστιες αλλαγές στο χορτάρι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με τον Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκουν και πάλι τον χαρακτήρα τους, κάτι που αποδεικνύεται και από στατιστικά σαν και αυτό.

Για το νεαρό Άγγλο, που θα παίξει με την Κ21 έχοντας πάρει εμπειρίες από το Euro με την ανδρική ομάδα, η βραδιά του Σαββάτου (27/8) θα του μείνει αξέχαστη και για ακόμη έναν λόγο αφού... θύμισε φαν Πέρσι -ο οποίος θα επιστρέψει ως αντίπαλος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ-.

Ο Ολλανδός στις 9 Δεκεμβρίου του 2012 ήταν και ο τελευταίος που είχε σκοράρει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα (στην Πρέμιερ Λιγκ), βρίσκοντας δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στην συμπολίτισσα Σίτι για το τελικό 3-2 στο «Etihad». Εκείνο το παιχνίδι ήταν μάλιστα το πρώτο του ντέρμπι της πόλης!