Σταθερά πρώτη η Χάντερσφιλντ, «απέδρασε» στο 94' η Φούλαμ

Την σταθερή τροχιά της στην κορυφή της βαθμολογίας διατήρησε η Χάντερσφιλντ, μετά και από τα ματς του Σαββάτου για την 5η «στροφή» της Τσάμπιονσιπ. Σημαντικά «διπλά» για QPR και Φούλαμ, νίκη για Νόττιγχαμ Φόρεστ και Βέλλιο-Κασάμι κόντρα στη Λιντς.



Σταθερά πρώτη η Χάντερσφιλντ, «απέδρασε» στο 94' η Φούλαμ

Με το τέρμα του Φαν λα Πάρρα από το 6ο λεπτό, η Χάντερσφιλντ μπήκε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι με την Γουλβς και πήρε εν τέλει τη νίκη, που τη διατηρεί στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, παρότι οι «λύκοι» ήταν πιο επικίνδυνοι επιθετικά και απείλησαν περισσότερο. Μεγάλη νίκη και για τη Φούλαμ, που «απέδρασε» από το «Ίγουντ Παρκ» με τέρμα του Κέρνεϊ, ανεβαίνοντας έτσι στην 2η θέση, ενώ παρόμοιο σκηνικό υπήρξε και από πλευράς QPR στην έδρα της Γουίγκαν, χάρη στον Ονουόχα που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 48’.

Επίδειξη … δύναμης για την Μπάρνσλεϊ, απέναντι στην Ρόδεραμ (4-0), αν και στο πρώτο μέρος «ζορίστηκε» από τους φιλοξενούμενος. Χαρακτηριστικό ότι όλα τα τέρματα της Μπάρνσλεϊ ήρθαν στο β’ μέρος (από το 54’, που άνοιξε το σκόρ, έως το 90’). Στο Νόττιγχαμ, το πρώτο του γκόλ πέτυχε ο Παϊτίμ Κασάμι με την φανέλα των «Tricky Trees» στο 3-1 επί της Λιντς, ενώ βασικός ξεκίνησε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Απόστολος Βέλλιος (αντικαταστάθηκε από τον Κλας στο 84ο λεπτό). Με αυτή τη νίκη η Νόττιγχαμ Φόρεστ «έπιασε» την εξάδα, κοντά στην επικίνδυνη ζώνη παρέμειναν τα «παγώνια».

Συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις της έδωσε η Άστον Βίλα, ύστερα από την ήττα (3-1) στη Μπρίστολ, μένοντας στη μέση της βαθμολογίας. Προτελευταία παρέμεινε και η Πρέστον, μετά από μια ακόμα ήττα, κόντρα στην Ίπσουιτς αυτή τη φορά με 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ

26/8 Mπέρτον Άλμπιον-Ντέρμπι Κάουντι 1-0

Kάρντιφ Σίτι – Ρέντινγκ 0-1

Χάντερσφιλντ- Γούλβς 1-0

Μπέρμιγχαμ-Νόριτς 3-0

Ίπσουιτς Τάουν-Πρέστον 1-0

Μπρέντφορντ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-1

Μπλάκμπερν-Φούλαμ 0-1

Μπάρνσλεϊ-Ρόδεραμ 4-0

Μπρίστολ Σίτι-Άστον Βίλα 3-1

Γουίγκαν-QPR 0-1

Νόττιγχαμ Φόρεστ-Λιντς Γιουνάιτεντ 3-1

 

Στις 19:30 το Νιουκάστλ-Μπράιτον