Η καλή μέρα... απ' το πρωί φαίνεται!

Πρωί για τους Άγγλους, μεσημέρι για την Ελλάδα... Όπως και να 'χει, το Σάββατο ξεκινάει με τρομερό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Τότεναμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»! Επικίνδυνη έξοδος για τη Γιουνάιτεντ στο «KC Stadium», με τη Μπέρνλι η Τσέλσι, την πρώτη νίκη συνεχίζουν να ψάχνουν Άρσεναλ και Λέστερ.  



Η καλή μέρα... απ' το πρωί φαίνεται!

Στο Λονδίνο ανοίγει η πρώτη μέρα της 3ης «στροφής» του κορυφαίου πρωταθλήματος. Εκεί, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έπειτα από την ήττα – σοκ από τη Μπέρνλι, φιλοξενείται από την Τότεναμ, η οποία ακόμα δείχνει να μην έχει μπει στο ... πετσί της νέας αγωνιστικής περιόδου και να χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να πιάσει και πάλι τις περσινές της επιδόσεις.

Στο Λονδίνο παραμένει η Τσέλσι που έπειτα από το 2x2 απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ, με τις νίκες να έρχονται στα τελευταία λεπτά χάρη στα γκολ του υπερπολύτιμου Ντιέγκο Κόστα, φιλοξενεί τη Μπέρνλι η οποία έκανε τη μεγάλη ζημιά στη Λίβερπουλ πριν από μια εβδομάδα, σ' ένα ματς που όλοι απορούσαν για την μοίρα που είχε γραμμένο πάνω του...

Λέστερ και Άρσεναλ αναζητούν τον τρόπο για να ... σπάσουν επιτέλους το ρόδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού, έφτασε η 3η αγωνιστική και ακόμα δεν έχουν γευθεί το αίσθημα της νίκης.

Οι «κανονιέρηδες», που περιμένουν την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Λούκας και Μουστάφι, αντιμετωπίζουν στο «Vicarage Road» τη Γουότφορντ που εμφανίστηκε μαχητική απέναντι στους «μπλε».

Από την πλευρά τους, οι «αλεπούδες» που ήταν το πρώτο «θύμα» της τρομερής έκπληξης από τη Χαλ, έμεινε και στο 0-0 κόντρα στην Άρσεναλ και σήμερα κοντράρεται με τη Σουόνσι που και αυτή ηττήθηκε από τις «τίγρεις»!

Η ομάδα του Μάικ Φίλαν, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας πως αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά... εκτός προγράμματος, αλλά με το φετινό πάθος των μόλις 13 διαθέσιμων παικτών, ουδείς μπορεί πλέον να ξεγράψει τη Χαλ ή να μην του έρθει στο μυαλό το σενάριο ενός νέου ποδοσφαιρικού «παραμυθιού».

Η αήττητη, μέχρι στιγμής, Έβερτον αντιμετωπίζει τη Στόουκ στο «Γκούντισον Παρκ» με την ομάδα του Μαρκ Χιουζ να έχει κάνει κακό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν και τα «ζαχαρωτά» να βρίσκουν πατήματα, η Πάλας του Κριστιάν Μπεντεκέ θέλει το «τρίποντο» απέναντι στη Μπόρνμουθ για να κάνει κι εκείνη «σεφτέ», στο... ψάξιμο ακόμα οι Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «St. Mary's», με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νέα δεδομένα, πρόσωπα και στόχους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

14:30 Τότεναμ – Λίβερπουλ

17:00 Τσέλσι – Μπέρνλι

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ

Έβερτον – Στόουκ

Λέστερ – Σουόνσι

Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ

Γουότφορντ – Άρσεναλ

19:30 Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ