Σε μια... ισορροπία το γκρουπ της Τότεναμ

Τις δικές της πιθανότητες για επιτυχία στο 5ο γκρουπ έχει η Τότεναμ, με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μονακό να συμπληρώνουν μια τετράδα, από την οποία μπορεί να ξεχωρίσει οποιαδήποτε ομάδα...



Σε μια... ισορροπία το γκρουπ της Τότεναμ

Μονακό: Και μόνο που επέστρεψε ο Ραδαμέλ Φαλκάο με στόχο να βρει επιτέλους τον καλό του εαυτό – και τον οποίο παρουσίασε το καλοκαίρι στα φιλικά προετοιμασίας δίνοντας μια γεύση για ό,τι επίκειται μέσα στη σεζόν – στη Μονακό πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Βέβαια, πέρυσι οι Μονεγάσκοι δεν κατάφεραν τίποτα απέναντι στα «σπιρούνια», τα οποία, ειδικά στο εντός έδρας παιχνίδι στο Λονδίνο έκαναν επίδειξη δύναμης φτάνοντας στο τελικό 4-1 με μεγάλη άνεση. Μια ισοπαλία (2-2) με τη Γκινγκάμπ και μια νίκη (1-0) επί της Ναντ έχει μετρήσει η γαλλική ομάδα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Championnat για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρόκριση με δύο νίκες ήρθε στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ. Μάχη για να κρατήσει στο Πριγκηπάτο τον Φαμπίνιο δίνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Κάκιστη η περσινή της παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να κοντράρει μονάχα τις Αϊντχόφεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πρώτα παιχνίδια και μετά την πήρε η κάτω βόλτα... Έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τη Σίτι, κάνοντας μεγάλη ζημιά στους «πολίτες» εντός κι εκτός έδρας το 2014. Φέτος, ήρθε η ώρα της Τότεναμ να σταθεί απέναντί της, με τη ρωσική ομάδα να έχει παίξει ήδη τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας συγκεντρώσει οχτώ βαθμούς, ώστε να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 3η θέση, πίσω από τις Σπαρτάκ Μόσχας και Άμκαρ. Με νέο, εκπληκτικό γήπεδο που κόστισε 200 εκατ.ευρώ και θα πάρει τ' όνομα «Arena CSKA» ο σύλλογος της Μόσχας από φέτος.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Με τον Τσιτσαρίτο μεγάλο πρωταγωνιστή, η ομάδα από το Λεβερκούζεν έκανε αρκετά καλή προετοιμασία με θετικά αποτελέσματα, δούλεψε πολύ και θέλει να δείξει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η περσινή της παρουσία μέχρι και τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με Σάλκε, ΜΠΑΤΕ και Μπαρτσελόνα, στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχε τον τρόπο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την 3η θέση του γκρουπ και φέτος αντιλαμβάνονται άπαντες στις «ασπιρίνες» πως έχουν μεγάλη ευκαιρία έτσι όπως τα έφερε η κληρωτίδα στο Μονακό. Βέβαια, ένα σενάριο όπως αυτό του 2002, όταν ο σύλλογος από το Λεβερκούζεν είχε φτάσει στον τελικό, είναι πολύ μακρινό. «Στόχος σίγουρα η πρόκριση στους 16» το σχόλιο του Σμιντ που τα λέει όλα για τη φετινή προσπάθεια.