Πρώτη κλήση για Ράσφορντ-Χόλγκεϊτ στην Κ21

Την πρώτη τους κλήση στην εθνική Αγγλίας Κ21 κέρδισαν οι Μάρκους Ράσφορντ και Μέισον Χόλγκεϊτ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κάνει γνωστή την 24αδα του για το ματς των προκριματικών του Euro απέναντι στη Νορβηγία.



Πρώτη κλήση για Ράσφορντ-Χόλγκεϊτ στην Κ21

Τα «τρία λιοντάρια» θα κοντραριστούν με τους Νορβηγούς στο Κόλτσεστερ στις 6 Σεπτεμβρίου με σκοπό να διατηρήσουν την πρωτιά στον 9ο όμιλο, η οποία εξασφαλίζει άμεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του με το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ αφού η εξαιρετική σεζόν του πέρυσι του έδωσε... προαγωγή και συμμετοχή στην αποστολή του Euro της Γαλλίας με την ανδρική ομάδα, ενώ ο αμυντικός της Έβερτον έπαιζε με την Κ20.

Με τρία παιχνίδια να απομένουν (σ.σ αυτό που έρχεται θα είναι το προτελευταίο επί αγγλικού εδάφους) η Αγγλία μετρά 11 βαθμούς, η Ελβετία οκτώ, και η Νορβηγία επτά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκαν (Μάντσεστερ Σίτι), Πίκφορντ (Σάντερλαντ), Γουάιλντσμιθ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ)

Αμυντικοί: Τσέιμπερς (Άρσεναλ), Τσίλγουελ (Λέστερ) Γκάλογουεϊ (Γουέστ Μπρομ/Έβερτον) Χοζ (Γουλβς), Χόλντινγκ (Άρσεναλ), Χόλγκεϊτ (Έβερτον), Ιόρφα (Γουλβς), Τάργκετ (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Μπέικερ (Φίτεσε/Τσέλσι), Τσάλομπα (Τσέλσι), Χέιντεν (Νιούκαστλ), Χιουζ (Ντέρμπι), Λόφτους-Τσικ (Τσέλσι), Σουίφτ (Ρέντινγκ), Γουόρντ-Πρόουζ (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί: Γκρέι (Λέστερ), Γκρέιλις (Άστον Βίλα), Ράσφοντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρέντμοντ (Σαουθάμπτον), Σολάνκε (Τσέλσι(, Γουότμορ (Σάντερλαντ)