Πρώτη νίκη και πρόκριση για Μόγιες

Με το «δικό» του παιδί, τον Αντνάν Γιανουζάι, να σκοράρει, ο Ντέιβιντ Μόγιες πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Σάντερλαντ, χάρη στο τελικό 1-0 επί της Σριούσμπερι που στέλνει τις «μαυρόγατες» στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Πρόκριση για Μπόρνμουθ, σοκ για Μπέρνλι, εκτός η Μίντλεσμπρο!   



Πρώτη νίκη και πρόκριση για Μόγιες

Η Σάντερλαντ, στο «Στάδιο του Φωτός», άργησε πολύ να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο παιχνίδι για τον 2ο γύρο του EFL Cup, όμως, το έκανε ο Γιανουζάι με μακρινό σουτ στο 83ο λεπτό για να στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Η Μπόρνμουθ, φιλοξενήθηκε στην έδρα της Μόρκαμ και χρειάστηκε τα γκολ των Γκρέιντελ (8') και Γουίλσον (54') για να πάρει την πρόκριση με το τελικό 2-1, αν και προσωρινά είχε ισοφαριστεί από τον Στόκτον στο 14ο λεπτό.

Η Φούλαμ στην παράταση ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στη Μίντλεσμπρο και την πέταξε εκτός συνέχειας του Λιγκ Καπ! Το γκολ του Κρίστενσεν στο 113' έκρινε την κόντρα, με την ομάδα του Καράνκα να έχει προηγηθεί από το 8ο λεπτό χάρη στο γκολ του Νιούτζεντ, όμως να πετυχαίνει αυτογκόλ ο Ζουλιέν στο δεύτερο μέρος προτού οι «cottagers» πανηγυρίσουν στο εξτρά ημίωρο.

Το σοκ ήρθε από την Άκρινγκτον που με γκολ δευτερόλεπτα προτού οδηγηθεί στα πέναλτι με τη Μπέρνλι, σκόραρε με τον Πίρσον και με το τελικό 1-0 συμμετέχει στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ έναντι των «clarets»!