Στα υπ’ όψιν της Γιουβέντους ο Σβαϊνστάιγκερ

Το διετή δανεισμό του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται η Γιουβέντους, θέτοντας παράλληλα ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Μπλες Ματουιντί από την Παρί Σεν Ζερμέν.



Στα υπ’ όψιν της Γιουβέντους ο Σβαϊνστάιγκερ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί την προσθήκη ενός ακόμη μέσου πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται βρίσκεται και αυτό του 32χρονου Γερμανού. Προτεραιότητα για τη «Γηραιά Κυρία» αποτελεί η απόκτηση του Ματουιντί για τον οποίο έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ, με τη γαλλική ομάδα πάντως να ζητά τα διπλάσια.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές της για την απόκτηση του Γάλλου άσου, είναι πολύ πιθανό να στρέψει την προσοχή της στον μέχρι πρότινος αρχηγό των «πάντσερ». Σύμφωνα μάλιστα με αγγλικά Μέσα, ο ιταλικός σύλλογος σκέφτεται να καταθέσει προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων για να εντάξει τον έμπειρο άσο στο ρόστερ της για τα επόμενα δύο χρόνια και υπό τη μορφή του δανεισμού.

Ο ίδιος ο Σβαϊνστάιγκερ πάντως δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στο Μάντσεστερ και να εξαντλήσει όλες του τις ελπίδες για επιστροφή στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας των «κόκκινων διαβόλων».