Επανέρχεται για Μαγκουάιρ η Μίντλεσμπρο

Τον 23χρονο στόπερ της Χαλ, Χάρι Μαγκουάιρ, είναι αποφασισμένη να φέρει στο «Ρίβερσαϊντ» η Μίντλεσμπρο, καθώς αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Άγγλο αμυντικό.  



Επανέρχεται για Μαγκουάιρ η Μίντλεσμπρο

Οι μεταγραφές φαίνεται πως δεν θα λάβουν τέλος με την απόκτηση του Φάμπιο, μιας και η «Μπόρο» δεν πτοήθηκε από τις δύο πρότερες αρνητικές απαντήσεις και προετοιμάζει την τρίτη της κρούση μέσα στο τρέχον καλοκαίρι για τον υψηλόσωμο σέντερ μπακ.

Ο Μαγκουάιρ ήταν εκτός αποστολής στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και τη μεγάλη εντός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές της Λέστερ (2-1), εξαιτίας ενός τραυματισμού που αποκόμισε σε ένα φιλικό προετοιμασίας τον Ιούλιο κόντρα στην Γκρίμσμπι Τάουν και τον ταλαιπωρεί ακόμη.

Ωστόσο, και με δεδομένη τη λειψανδρία που υπάρχει στο ρόστερ της Χαλ, ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, Μάικ Φίλαν, και ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευθεί είναι να έρθει μία οικονομικά επωφελής προσφορά, σίγουρα ανώτερη από τις δύο προηγούμενες που είχε καταβάλει η «Μπόρο» (4 και 5 εκατομύρια λίρες αντίστοιχα) και είχαν απορριφθεί αμφότερες από τις «τίγρεις».

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2017), ενώ την προηγούμενη σεζόν, όπου η Χαλ πέτυχε την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, σημείωσε σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα και πλέι οφ ανόδου, Κύπελλο, Λιγκ Καπ) 33 συμμετοχές βγάζοντας παράλληλα και 2 ασίστ.