Ας παίξει λαχείο μήπως ρεφάρει!

Η κακοτυχία που γυροφέρνει τον Σέιν Ντάφι της Μπλάκμπερν αυτό το καλοκαίρι είναι αξιομνημόνευτη, μιας και μπορεί να έχει πετύχει τρία τέρματα σε τέσσερις μόλις ημέρες, με τη διαφορά, όμως, ότι τα σημείωσε στην εστία της δικής του ομάδας!



Ας παίξει λαχείο μήπως ρεφάρει!

Η αρχή του... κακού έγινε στις 26 Ιουνίου, στο Euro της Γαλλίας, όταν και ο Ιρλανδός διεθνής κεντρικός αμυντικός πήρε κόκκινη κάρτα σε ανατροπή του Γκριζμάν στο 66’ σε ένα χρονικό σημείο που το Έιρε πάλευε να ισοφαρίσει τον αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης απέναντι στους οικοδεσπότες Γάλλους (2-1 νίκη για τους «τρικολόρ»).

Κι αν αυτό δεν φαίνεται και τόσο ατυχές, έμελλε να μπει ο Αύγουστος για να... δέσει το γλυκό, καθώς στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/08) για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, οι «rovers» μπορεί να βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο, το γκολ που πέτυχε ο Ντάφι στην εστία της ομάδας του, «σφράγισε» το 3-0 και τη νίκη της γηπεδούχου Γουίγκαν.

Σαν να μην έφταναν τα όσα έχει ήδη υπομείνει, το «κερασάκι στην τούρτα» το τοποθέτησε χθες (17/08) ο ίδιος ο Ντάφι στην επόμενη αγωνιστική για τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. H Μπλάκμπερν κατέγραψε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα (σε ισάριθμες αγωνιστικές) αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κάρντιφ εκτός έδρας. Το τελικό σκορ ήταν 2-1 υπέρ των Ουαλών, τα τέρματα των οποίων πέτυχε αμφότερα, ποιος άλλος; Ο Σέιν Ντάφι, και μάλιστα, μέσα σε διάστημα 6 λεπτών (14’ και 20’)!

Κι όμως, το μαρτύριο του υψηλόσωμου αμυντικού δεν τελείωσε εδώ, διότι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης και αποβλήθηκε από το ματς!

Η καινούρια σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας μόλις ξεκίνησε και για αυτό μπορεί να μας επιφυλάξει για αργότερα ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις, εντούτοις, ο Ιρλανδός σέντερ μπακ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το «Όσκαρ Κακοδαιμονίας» στο τέλος της χρονιάς.

Εμείς του ευχόμαστε να μην τον πάρει από κάτω και να βοηθήσει την ομάδα του να ανακάμψει αγωνιστικά!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο με τα τρία αυτογκόλ του άτυχου ποδοσφαιριστή.