Νίκη... με την τρίτη για Νιούκαστλ

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Τσάμπιονσιπ πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Νιούκαστλ, που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έφτασε στο 4-1 επί της Ρέντινγκ. Ήττα στο φινάλε για ΚΠΡ, δύο αυτογκόλ και αποβολή ο Ντάφι στη Μπλάκμπερν! Στην κορυφή της LeagueOne η Μπόλτον με το 2-1 επί της Μπρίστολ Ρόβερς.  



Νίκη... με την τρίτη για Νιούκαστλ

Στο «St. James' Park», η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ αντιμετώπισε ζόρια στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο σύνολο του Γιαπ Στααμ, ωστόσο, όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα στην επανάληψη και ο κόσμος σταμάτησε τη ... γκρίνια που είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της. Με το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 1-1, τα δύο γκολ του Γκέιλ και το ένα του Ρίτσι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 που χάρισε στη Νιούκαστλ την πρώτη της νίκη για φέτος.

Στο Κάρντιφ, οι «bluebirds» είχαν σε... μεγάλη νύχτα τον αντίπαλό τους, Σέιν Ντάφι! Ο άσος της Μπλάκμπερν, θα θέλει να ξεχάσει πολύ γρήγορα τη 17η Αυγούστου του 2016, αφού πέτυχε δύο αυτογκόλ και στο φινάλε αποβλήθηκε (!) όντας ο απόλυτα μοιραίος ποδοσφαιριστής για τους «ρόβερς» που ηττήθηκαν με σκορ 2-1.

Σπουδαίο ήταν το παιχνίδι της Μπάρνσλεϊ με την ΚΠΡ, με τους Ρέιντζερς να φέρνουν τούμπα την κατάσταση από το εις βάρος τους 1-0 του 4ου λεπτού στο υπέρ τους 2-1 του 74', ωστόσο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη. Κι όχι μόνο αυτή, αλλά δεν πήραν τίποτα από το ματς. Οι «Tykes» πήραν και πάλι τα ηνία και στο 89' να διαμορφώνουν το τελικό 3-2, κάνοντας το back-to-back μετά τη νίκη επί της Ντέρμπι πριν από λίγες μέρες. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χάνλεϊ για τους Λονδρέζους...

Στη LeagueOne, στα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης, η Μπόλτον πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς επικρατώντας 2-1 για να αναρριχηθεί στην κορυφή, όπου προσωρινά βρέθηκε η Τσέστερφιλντ.

Νίκη με σκορ 2-0 για τη Φλίτγουντ απέναντι στην Όξφορντ.