«Αιχμηρά» σχόλια για τη φετινή Άρσεναλ από Ίαν Ράιτ

Μόνο αισιόδοξος δεν εμφανίστηκε για τη νέα χρονιά της Άρσεναλ ο παλιός της άσος, Ίαν Ράιτ, τονίζοντας πως μονάχα αν οι «κανονιέρηδες» φροντίσουν να ενισχυθούν αισθητά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα κάνουν κάτι καλό.



«Αιχμηρά» σχόλια  για τη φετινή Άρσεναλ από Ίαν Ράιτ

To πρώτο επίσημο δείγμα γραφής για την Άρσεναλ δεν ήταν καλό, όπως άλλωστε έδειξε και το τελικό 3-4 από τη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή. Σε αυτό στάθηκε και ο Ίαν Ράιτ, παλιά δόξα του λονδρέζικου συλλόγου, ο οποίος για ακόμα μια χρονιά δεν βλέπει … φως για την Άρσεναλ, εκτός και αν η διοίκηση της προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

«Μου ραγίζει την καρδιά όταν το λέω, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που οι φίλοι της Άρσεναλ ανυπομονούσαν πραγματικά για το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν», σχολίασε ο Ράιτ.

«Ναι, όλοι ξέρουμε πως τέτοιες μέρες όλα έχουν να κάνουν με το κέρδος και τους ισορροπημένους ισολογισμούς αλλά αυτό δεν γίνεται να είναι συνεχώς μια δικαιολογία για οτιδήποτε άλλο. Δεν γίνονται ιδιαίτερες προσπάθειες για να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα. Και αν δεν είσαι προετοιμασμένος να κάνεις κάτι τέτοιο, τότε λογικά θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα», ήταν τα γεμάτα υπονοούμενα λόγια του πρώην Άγγλου στράικερ.

Προτεραιότητα της Άρσεναλ παραμένει η απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού, ενώ το σίριαλ με τον επιθετικό που επιθυμεί να φέρει ο Αρσέν Βενγκέρ (πιθανώς τον Αλεξάντρ Λακαζέτ) έχει μείνε στάσιμο.