Γκουαρδιόλα: «Θα συνεχίσει να εκτελεί πέναλτι ο Αγουέρο»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σέρχιο Αγουέρο για να συνεχίσει να εκτελεί εκείνος τα πέναλτι, παρά τη διπλή αποτυχία του στο ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, επιδεικνύει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. «Παίξαμε τόσο καλά, όσο δείχνει το τελικό 5-0» ανέφερε ο Ισπανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.  



Γκουαρδιόλα: «Θα συνεχίσει να εκτελεί πέναλτι ο Αγουέρο»

«Αν το πιστεύει ο ίδιος και ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει, τότε τον πιστεύω κι εγώ και δεν πρόκειται να τον βγάλω από βασικό εκτελεστή των πέναλτι. Θα συνεχίσει να τ' αναλαμβάνει εκείνος. Ναι, αστόχησε δύο φορές στο ματς με τη Στεάουα και ήταν λογικό να πάρει και το δεύτερο γιατί είναι από αυτούς που πεισμώνουν και ήδη είχε χάσει το πρώτο.

Έχει τη δύναμη να το ξεπερνάει και να συνεχίζει... Το γεγονός πως πέτυχε τρία γκολ στη συνέχεια, δείχνει πως ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά του και το παιχνίδι. Είναι επαγγελματίας.

Το τελικό 5-0 αντικατοπτρίζει στον απόλυτο βαθμό την ποιότητα της εμφάνισης που πραγματοποιήσαμε και είναι λογικό να θεωρούμε πως ήδη βρισκόμαστε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με αυτό το αποτέλεσμα».