Συνέχεια στα σενάρια για Γιουβέντους και Έρικσεν

Η Γιουβέντους φαίνεται να επανέρχεται για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Express».



Συνέχεια στα σενάρια για Γιουβέντους και Έρικσεν

Παρότι ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει συμβόλαιο έως το 2018 με την Τότεναμ, το μέλλον του στους Λονδρέζους έχει αρχίσει να σημαδεύεται με ερωτηματικά. Ο Δανός άσος επιθυμεί αποδοχές ύψους 150.000 λιρών την εβδομάδα, ποσό πάντως που η Τότεναμ δεν δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει, όπως έδειξε και στις πρόσφατες μεταξύ τους συζητήσεις (αυτή τη στιγμή οι αποδοχές του Έρικσεν βρίσκονται στις 32.000 λίρες ανά εβδομάδα).

Τη συγκεκριμένη κατάσταση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους, η οποία, όπως υποστηρίζει η «Gazzetta dello Sport», θα επιχειρήσει να δελεάσει τον παίκτη της Τότεναμ με συμβόλαιο μεγαλύτερο απ’ αυτό που του προσφέρουν ήδη τα «σπιρούνια». Πρόθεση της αγγλικής ομάδας είναι προφανώς να παραμείνει σε αυτήν ο 24χρονος, κάτι όμως που ενδέχεται να δυσκολέψει αν δεν βρεθεί το σημείο τομής με τον παίκτη σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του απολαβές.

Την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού εξετάζει πλέον και η Ίντερ, καθώς με τον προπονητή της, Φρανκ Ντε Μπουρ, έχουν συνεργαστεί παλιότερα στον Άγιαξ και γνωρίζονται αρκετά καλά.