Οι ανησυχίες του Κράνιτσαρ

Προτεραιότητα του Νίκο Κράνιτσαρ αποτελεί η παραμονή στην Τότεναμ, ωστόσο ο Κροάτης άσος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Χάρι Ρέντναπ και δεν απέχει πολύ από την αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.



Οι ανησυχίες του Κράνιτσαρ

Η ήττα των «σπιρουνιών» από τη Μπόλτον, το προηγούμενο Σάββατο, ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κράνιτσαρ με φανέλα βασικού, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει πέντε εμφανίσεις, ερχόμενος από τον πάγκο. Μεγάλη παράμετρος του παραγκωνισμού του, είναι η φόρμα του Γκάρεθ Μπέιλ που τη φετινή σεζόν έχει αποδειχθεί ίσως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ. «Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, αλλά θέλω να παίζω περισσότερο από τώρα. Η πρώτη μου επιλογή είναι να παραμείνω στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, αλλά εφόσον δεν μου δοθεί αρκετός χρόνος συμμετοχής, τότε θα αναζητήσω αλλού την τύχη μου» υποστήριξε ο Κράνιτσαρ, που θέλησε να αποφύγει τυχόν παρερμηνείες και συμπλήρωσε:

«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αλλά αν δεν υπάρχει χώρος για εμένα στην Τότεναμ, τότε είναι λογικό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Επαναλαμβάνω όμως, ότι αισθάνομαι υπέροχα στην Τότεναμ, αλλά αν δεν παίζω, νιώθω κενός».