Αφού το λέει και το… «bad boy»

Η επιθυμία των ποδοσφαιριστών της Νιούκαστλ για παραμονή του Κρις Χιούτον στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι δεδομένη. Μετά από αυτούς που έχουν εκφράσει ανοιχτά την προτίμησή τους στον προπονητή, ήρθε και η κίνηση του Άντι Κάρολ που αφιέρωσε στον Ιρλανδό, το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άρσεναλ, το απόγευμα της Κυριακής.



Αφού το λέει και το… «bad boy»

Ο Κάρολ, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο των… gossip του βρετανικού Τύπου με τα «καμώματά» του, τις επισκέψεις στα δικαστήρια και τελευταία τη νυχτερινή του διασκέδαση με τον Νόλαν και πέντε ιερόδουλες, εντός αγωνιστικού χώρου, προτιμά να είναι… κύριος. Σκόραρε κατά της Άρσεναλ, στο «Έμιρεϊτς», για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ, έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στις «καρακάξες», αλλά η ουσία, πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, είναι ακόμη μια απόδειξη της επιθυμίας των παικτών της Νιούκαστλ να συνεχίσουν με τον Κρις Χιούτον στον πάγκο.

Ο τελευταίος καταλαμβάνεται από αβεβαιότητα για τη μελλοντική παρουσία του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί από τη διοίκηση του συλλόγου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Τα σενάρια είναι πολλά και κάνουν λόγο ακόμη και για απομάκρυνσή του. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ σε κάθε ευκαιρία, με δηλώσεις τους, εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους στο πρόσωπο του προπονητή τους και την Κυριακή, ήρθε η κίνηση του Κάρολ που μετά το γκολ κόντρα στους «κανονιέρηδες», έτρεξε να το πανηγυρίσει με τον Χιούτον.

Αφού το λέει και… «bad boy» του αγγλικού ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν οι ιθύνοντες τον σύλλογο…