Ισόπαλη με Ντόρτμουντ η Σάντερλαντ

Ισόπαλη 1-1 ήρθε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ η Σάντερλαντ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της αήττητη και πλέον στρέφει την προσοχή της στην έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.



Ισόπαλη με Ντόρτμουντ η Σάντερλαντ

Στο πρώτο μέρος της φιλικής αναμέτρησης δεν υπήρξαν πολύ μεγάλες στιγμές εκτός εκείνης του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Νούρι Σαχίν, που άνοιξε το σκορ για τους Βεστφαλούς. Στην άλλη καλή στιγμή, ο Χαζρί δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για λίγο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερο για το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες, που κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Κονέ να πιστώνει την ασίστ με το κεφάλι στο φάουλ του Λενς. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να γίνει 2-1 για τις «μαυρόγατες» με νέα κεφαλιά, αυτήν τη φορά του Ρόντγουελ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκτός.

Αυτό ήταν το τελευταίο καλοκαιρινό φιλικό για την αγγλική ομάδα, που έκλεισε την προετοιμασία της με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Επόμενο παιχνίδι της αυτό με την Σίτι στις 13 του μήνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Παπασταθόπουλος (66' Σίρλε), Σμέλτσερ (66' Πούλισιτς), Μπάρτρα, Σαχίν (66' Γκερέιρο), Καγκάβα (66' Γκέτσε), Ρόντε (46' Μερίνο), Κάστρο (66' Βάιγκλ), Πάσλακ, Ράμος (66' Μπούρνιτς), Ντεμπελέ (46' Μορ)

Σάντερλαντ: Μανόνε, Καμπούλ, Ο'Σέι, Κονέ, Φαν ¶ανχολτ, Λενς (83' Χάνιμαν), Κάτερμολ (84' Γκρίνγουντ), Ρόντγουελ (78' Γκουτς), Χαζρί, Γουότμορ, Μπορίνι (84' Έμπλετον)