Τόρες: «Να συνεχίσουμε τις νίκες»

Η βαθμολογική αναρρίχηση της Λίβερπουλ συνεχίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, με τη νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 2-0. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Φερνάντο Τόρες, υποστήριξε πως αυτό που ζητείται πλέον, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι.



Τόρες: «Να συνεχίσουμε τις νίκες»

«Το ξεκίνημα στη σεζόν δεν ήταν το ιδανικό για εμάς και χρειαζόμασταν χρόνο για να δουλέψουμε και να συνηθίσουμε τον νέο προπονητή και τους νέους ποδοσφαιριστές. Τώρα, πρέπει να δείξουμε απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίζουμε με την ίδια ποιότητα» τόνισε αρχικά ο σκόρερ των δύο τερμάτων των «κόκκινων», κόντρα στους Πρωταθλητές Αγγλίας και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε. Έχουμε πάρει τη νίκη σε τρία παιχνίδια σε διάστημα εφτά ημερών, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό και να συνεχίσουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς». Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση στο ντέρμπι, είπε: «Έχω περάσει δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς που με ταλαιπωρούσαν, αλλά προπονούμαι κάθε μέρα πλέον και κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι καλύτερα. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να αγωνιστώ όπως μπορώ, σύντομα, αλλά θα προσπαθήσω να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες στο άμεσο μέλλον».