Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Χάνγκελαντ

Την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δημοσιοποίησε στο «Sky Sports» ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός και άλλοτε άσος των Πάλας και Φούλαμ, Μπρέντε Χάνγκελαντ.



Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Χάνγκελαντ

Ο υψηλόσωμος (σχεδόν 2 μέτρα) στόπερ, δήλωσε: «Σκεφτόμουν σοβαρά και πολύ καιρό για το μέλλον μου και αποφάσισα πως ήρθε η στιγμή να σταματήσω. Ανακοινώνω, λοιπόν, την απόσυρσή μου έπειτα από 8,5 χρόνια στην υπέροχη αυτή χώρα. Μπορείς να είσαι λυπημένος που σταματάς, μα συγχρόνως, μπορείς και να είσαι χαρούμενος που έζησες όλα αυτά. Νιώθω πολύ τυχερός. Προφανώς και είμαι στενοχωρημένος που φτάνει στο τέλος (η αγωνιστική δράση), αλλά θεωρώ σημαντικό να γνωρίζεις πότε έρχεται η στιγμή να σταματήσεις».

Ο 35χρονος πρώην -κατά τα φαινόμενα- ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το 2008 στο Λονδίνο και την Πρέμιερ Λιγκ φορώντας τις φανέλες των Φούλαμ (2008-2014) και Κρίσταλ Πάλας (2014-2016), ενώ σίγουρα κορυφαία στιγμή στην καριέρα του αποτελεί η συμμετοχή του με τους «cottagers» στον τελικό του πρώτου Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης το Μάιο του 2010.