Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκάμπριελ Ζέσους!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκάμπριελ Ζέσους, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Στα 27 εκατομμύρια λίρες το deal με την Παλμέιρας.



Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκάμπριελ Ζέσους!

«Πολίτης» και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (3/8) ο Γκάμπριελ Ζέσους!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Παλμέιρας για τον 19χρονο επιθετικό, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 27 εκατομμυρίων λιρών!

Για την απόκτηση του Ζέσους ενδιαφέρθηκαν έντονα Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να βγει νικήτρια και να ολοκληρώσει το deal με ένα από τα σπουδαιότερα νέα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός φορ, ο οποίος ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα παραμείνει στην Παλμέιρας έως τον Δεκέμβριο και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας του Γκουαρντιόλα τον Ιανουάριο του 2017.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου, με έναν φανταστικό προπονητή, όπως είναι ο Γκουαρντιόλα» δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο Ζέσους, ο οποίος έχει σημειώσει μέσα στο 2016 ήδη 15 γκολ.