Ρούνεϊ: «Σκόουλς και Κριστιάνο οι καλύτεροι»

Τον Πολ Σκόουλς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε ως τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ ο Γουέϊν Ρούνει.



Ρούνεϊ: «Σκόουλς και Κριστιάνο οι καλύτεροι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμά τον 30χρονο επιθετικό σε φιλικό αγώνα που θα δοθεί την Τετάρτη (3/8) στο «Όλντ Τράφορντ» με αντίπαλο την πρώην ομάδα του, την Έβερτον.

Στο περιθώριο του αγώνα, ο Ρούνεϊ έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα των «κόκκινων διαβόλων», όπου μίλησε για τη δωδεκαετή παρουσία του στο σύλλογο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ, λέγοντας πως αυτοί είναι ο Πολ Σκόουλς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Σκόουλς είναι ένας από τους καλύτερους μέσους όλων των εποχών. Οι πάσες του, η διορατικότητά του και ο τρόπος που έλεγχε το παιχνίδι ήταν απίστευτα», είπε για τον Άγγλο παλαίμαχο άσο.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έπλεξε το εγκώμιο και του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Κριστίανο είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Κάποια από τα πράγματα που δοκίμαζε στην προπόνηση τα έκανε και στους αγώνες και αυτό ήταν απίθανο. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους», τόνισε για τον πρώην συμπαίκτη του ο 30χρονος.