Σκέψεις απόσυρσης από την εθνική κάνει ο Μίλνερ

Να βάλει τέλος στη θητεία του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας σκέφτεται ο Τζέιμς Μίλνερ, που παραδέχθηκε ότι θα ήταν προτιμότερο αντί για εκείνον, να βρισκόταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάποιος νεότερος παίκτης.



Σκέψεις απόσυρσης από την εθνική κάνει ο Μίλνερ

Μπορεί να μην τον... πήραν και τα χρόνια, μιας και είναι 30 ετών, ωστόσο, ο μέσος της Λίβερπουλ έθεσε εν αμφιβόλω το μέλλον του στα «τρία λιοντάρια».

Ο διεθνής χαφ έχει καταγράψει 61 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Αγγλίας, στα κλιμάκια της οποίας αγωνίζεται από την Κ16· από τις αρχές, δηλαδή, τις προηγούμενης δεκαετίας.

 Όπως, όμως, και ο ίδιος επισημαίνει, το τελευταίο διάστημα δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής, με αποκορύφωμα το Euro της Γαλλίας, όπου αγωνίστηκε τρία μόλις λεπτά (αλλαγή στο 87’ αντί του Στέρλινγκ στο 1-1 με τη Ρωσία).

«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν αγωνίστηκα και πάρα πολύ με την Εθνική. Με τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που έρχονται από πίσω, δεν έχει νόημα να καταλαμβάνω μία θέση, απλώς και μόνο επειδή είμαι αξιόπιστος.

\Αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει σε διεθνές επίπεδο από τα 17-18 μου, δίχως να έχω σταματήσει. Έχω σημειώσει πάνω από 100 συμμετοχές από όταν ήμουν μέλος της Κ21.

Έχω λάβει μέρος σε τέσσερα τουρνουά, αλλά αν υπήρχε κάποιος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που να έκανε την ίδια δουλειά με μένα στο Euro 2016, θα αποκόμιζε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα πήρα εγώ», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μίλνερ.