Κόουλμαν: «Θέλουμε χρόνο για να συνηθίσουμε τον Κούμαν»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες της Έβερτον θα χρειαστούν χρόνο για να συνηθίσουν το στυλ και τις τακτικές παιχνιδιού του Ρόναλντ Κούμαν, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Σίμους Κόουλμαν.



Κόουλμαν: «Θέλουμε χρόνο για να συνηθίσουμε τον Κούμαν»

Μετά από μια μάλλον μέτρια περσινή σεζόν, ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει να… αναγεννήσει ποδοσφαιρικά την Έβερτον, υιοθετώντας εκεί τις δικές του τακτικές και συνήθειες. Αυτή η αλλαγή φαντάζει θετική στα μάτια του Σίμους Κόουλμαν, με τον Ιρλανδό ωστόσο να τονίζει πως οι διαφορές θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα για να γίνουν εμφανείς.

«Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και δεν θα έλεγα πως υπάρχει απαραίτητα σωστό ή λάθος στο να έχεις ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ για κάποιο καιρό», σχολίασε ο δεξιός οπισθοφύλακας της άμυνας της Έβερτον, σύμφωνα με τη «Daily Star».

«Είμαι σίγουρος πως ο προπονητής θέλει να μας μυήσει σε καλές συνήθειες γενικότερα και να ξεχάσουμε τρόπους ή καταστάσεις που είχαμε συνηθίσει. Είναι και αυτό μέρος της δουλειάς ενός προπονητή. Έχω επιστρέψει εδώ και μόλις μια βδομάδα και ακόμα ανταπεξέρχομαι σε ό,τι ζητάει ο Κούμαν και σε καθετί που δεν θέλει. Δεν φοβάται να συνδυάσει πράγματα», συμπλήρωσε.