«Άνοιξε λογαριασμό» ο Νεγρέδο

Το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο πέτυχε ο Άλβαρο Νεγρέδο στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ισπανική Αλκορκόν (2-2).



«Άνοιξε λογαριασμό» ο Νεγρέδο

32 λεπτά χρειάστηκε ο 30χρονος φορ για να βρει δίχτυα με την καινούρια του ομάδα. Στο φιλικό της Μίντλεσμπρο απέναντι στην Αλκορκόν που διεξήχθη στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, ο στράικερ της «Μπόρο» πήρε το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Ραμίρες που προσέκρουσε στο δοκάρι ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι.Ο Ισπανός αγωνίστηκε για 45 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Τζόρνταν Ρόουντς.

Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της νέας του ομάδας για ολόκληρο το πρώτο μέρος, μέχρι να περάσει στη θέση του ο Τομάς Μεχίας στο 46’.

Η μαδριλένικη ομάδα που αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν (β’ κατηγορία Ισπανίας) έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Αϊτόρ Καράνκα, καθώς ο Πλάνο ισοφάρισε σε 1-1 στο 55’.  Η Μίντλεσμπρο ανέκτησε το προβάδισμα με τέρμα του Ρόουντς στο 90+3’ κι εκεί που φάνηκε ότι θα «κλείδωνε» τη νίκη, ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού (90+4’) ο Ρομανιόλι να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Η σύνθεση της Μίντλεσμπρο: Βαλντές (Μεχίας 46’), Μπαραγάν (Ενσούε 46’), Μόρις (Ντε Σαρτ 71’), Γκίμπσον (Μπαπτίστ 71’), Φρεντ (Ριτς 71’), Κλέιτον (Φόρσο 71’), Ντε Ρον (Φίσερ 71’), Αντόμα (Στουάνι 46’), Ραμίρες (Νούτζεντ 46’), Ντάουνινγκ (Ντε Πένα 59’), Νεγρέδο (Ρόουντς 46’).