Νίκησε στα πέναλτι τη Σέλτικ η Λέστερ

H Λέστερ επικράτησε 6-5 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια) της Σέλτικ στο πλαίσιο του International Champions Cup 2016. Γκολάρα ο Ριγιάντ Μαχρέζ στο ξεκίνημα του δεύτερο μέρους. Ντεμπούτο για Μούσα, Μεντί και Τσίλερ με την φανέλα των «αλεπούδων».



Νίκησε στα πέναλτι τη Σέλτικ η Λέστερ

Στο παιχνίδι των πρωταθλητών Αγγλίας εναντίον αυτών της Σκωτίας στο «Σέλτικ Παρκ», ο Αλεγρινός εξτρέμ (που μοιάζει να βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην Άρσεναλ) άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό πλασέ στο 46ο λεπτό της συνάντησης για να ισοφαρίσει σε 1-1 η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς με τον Ο’ Κόνελ στο 59’.

Στο ημίωρο που απέμενε καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ και ως εκ τούτου το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στο ICC Cup).

Εκεί οι παίκτες των δύο ομάδων αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εύστοχοι (βρήκαν στόχο τα πρώτα πέντε από κάθε πλευρά), με τον Κάσπερ Σμάιχελ να λέει όχι στην εκτέλεση του Φόρεστ και τον Ντάνιελ Αμάρτεϊ να κάνει το απόλυτο (έξι στα έξι) για τις «αλεπούδες», που πήραν τελικά τη νίκη και τους δύο βαθμούς στο τουρνουά (η νίκη δίνει δύο πόντους και η ήττα έναν).