Βενγκέρ: «Πολλά λεφτά αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε για την πρόθεση την Άρσεναλ να τα… σπρώξει χοντρά στο μεταγραφικό παζάρι, με βασική προϋπόθεση να βρεθεί ο κατάλληλος στόχος για την ενίσχυση του ρόστερ της.



Βενγκέρ: «Πολλά λεφτά αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης»

Ο Αλσατός τεχνικός υπερασπίστηκε την πολιτική που ακολούθουν οι «κανονιέρηδες» αυτό το καλοκαίρι, τονίζοντας πως κάθε ημέρα αυτός και οι συνεργάτες του δουλεύουν με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

«Είμαστε πολύ ενεργοί και αν βρούμε τους κατάλληλους υποψήφιους τότε θα ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Ήδη έχουμε δώσει αρκετά και καμία άλλη ομάδα στην Αγγλία δεν έχει πραγματοποιήσει πιο ακριβή μεταγραφή από εμάς»
δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Άρσεναλ αναφερόμενος στην απόκτηση του Τσάκα και συνέχισε:

«Ακόμα έχουμε Ιούλιο και οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου. Είμαι ακόμα μεγάλο το διάστημα και από την πλευρά μας συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Όλα αυτά, την ώρα που τα ρεπορτάζ στη Νησί θέλουν την Άρσεναλ να προσφέρει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να κάνει δικό της τον Ριγιάντ Μαχρέζ της πρωταθλήτριας Λέστερ.

Arsene Wenger, pictured meeting Arsenal fans at their friendly with Lens on Friday, says the club remain active in the transfer market