Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για Άλεν η Σουόνσι

Την ώρα που ο Τύπος θέλει την Λίβερπουλ να έχει αποδεχθεί προσφορά της Στόουκ για τον Τζο Άλεν, ο ένας εκ των νέων ιδιοκτητών της Σουόνσι, Τζέισον Λίβιεν, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επίσημης κίνησης για την απόκτησή του.



Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για Άλεν η Σουόνσι

Ο Αμερικανός μαζί με τον Στιβ Κάπλαν αγόρασαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου και ο πρώτος δεν άργησε πολύ για να ονομάσει άμεσους μελλοντικούς στόχους.

«Το να σκεπτόμαστε πως ενδεχόμενες προσθήκες θα ταιριάξουν με το υπόλοιπο οικοδόμημα που υπάρχει είναι κάτι που μας τρώει πολύ χρόνο μέσα στην ημέρα. Ο Άλεν είναι κάποιος που σίγουρα έχει μεγάλο παρελθόν εδώ. Είναι ακόμη νέος, για τον οποίο ενδιαφέρονται πολλοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας.

Ο Χιου (Τζέκινς, πρόεδρος) και εγώ βρισκόμαστε σε εν εξελίξει συζητήσεις. Στηριζόμαστε στην σοφία του και παράλληλα θέλουμε να προχωρήσουμε με την σωστή διαδικασία για να δούμε εάν ο Άλεν είναι ιδανικός για εμάς. Σίγουρα τον παρακολουθούμε» σχολίασε.