«Κουλούρια» ανάμεσα σε Γουότφορντ και Ανζί

Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) έμειναν Γουότφορντ και Ανζί σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία, που ήταν και η τελευταία εκεί για το σύνολο του Βάλτερ Ματσάρι.



«Κουλούρια» ανάμεσα σε Γουότφορντ και Ανζί

Το πρώτο μέρος είχε αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τους Άνια και Χολέμπας να δημιουργούν αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα με τα γεμίσματά τους, με το πρώτο να περνά για λίγο απ' όλους και το δεύτερο να αντιμετωπίζεται πριν ο Σινκλέρ προλάβει να πάρει την προσπάθεια για το γκολ.

Για τους Ρώσους κίνδυνος για την εστία του Γκόμες έδειχνε να αποτελεί μόνον ο Γκεοργκίφσκι, με τον Γουότσον να τον προλαβαίνει στη μία φάση και τον Βραζιλιάνο να του αρνείται το τέρμα με πολύ ωραία απόκρουση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ντίνεϊ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν και τόσο «ζωντανό» με τις «σφήκες» να ζητούν πέναλτι στο 50', το οποίο και δεν πήραν.

Απολογισμός επί αυστριακού εδάφους μία νίκη (3-1 την Ουνιόν Βερολίνου) και η σημερινή (23/7) ισοπαλία για το σύνολο του Ματσάρι, που πλέον έχει ακόμη δύο φιλικά με ΚΠΡ και Λοριάν πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε η Γουότφορντ: Γκόμες, Καμπασέλε, Κάθκαρτ, Μπρίτος, Άνια, Γουότσον, Καπού, Ντουκουρέ, Χολέμπας, Ντίνεϊ, Σινκλέρ

Οι αλλαγές της: Παντίλιμον, Πρεντλ, Νιόμ, Άμραμπατ, Σουάρεθ, Βίντρα, Ζούνιγα, Μέισον, Ρόουαν