Επανήλθε κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν η Νόριτς

Στις νίκες επέστρεψε στα καλοκαιρινά της φιλικά η Νόριτς, επικρατώντας της Ρούμπιν Καζάν με σκορ 2-1 στην Αυστρία. Στο αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, τα «καναρίνια» έμειναν για λίγο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, αλλά τελείωσαν το παιχνίδι κανονικά με έντεκα.



Επανήλθε κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν η Νόριτς

Μέσα στο πρώτο τέταρτο οι δύο πλευρές είχαν ήδη πετύχει από ένα γκολ, με τον Ζερόμ να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό για την αγγλική ομάδα περνώντας τον τερματοφύλακα έπειτα από σέντρα του Γουΐτεκερ, με τον Τκατσούκ να κάνει το 1-1 στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη προσπάθεια των Ρώσων.

Εν συνεχεία ο Ράντι κλήθηκε να εμποδίσει τους παίκτες της Ρούμπιν από το να ολοκληρώσουν την ανατροπή, για να φτάσει ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Τέρνερ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ωστόσο έπειτα από συμφωνία των δύο πάγκων και των διαιτητών, η Νόριτς συνέχισε με έντεκα με τον Ράμζι να παίρνει θέση στο χορτάρι.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 63', όταν από ωραία κίνηση ο Ζερόμ από σκόρερ έγινε δημιουργός τροφοδοτώντας τον Νέισμιθ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις και προέρχεται μετά από τη μία ήττα με την Ντούκλα Πράγας.

Ανάμεικτες οι εντυπώσεις για τη νέα τρίτη φανέλα, η οποία φορέθηκε για πρώτη φορά.