Χωρίς τον Πογκμπά η καμπάνια της Γιουβέντους!

Η απουσία του Πολ Πογκμπά από την αφίσα της καμπάνιας της Γιουβέντους για την περιοδεία της στη Μελβούρνη και το Χονγκ Κονγκ «φούντωσε» περαιτέρω τις φήμες που θέλουν τον Γάλλο μέσο να θεωρείται «κλεισμένος» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Χωρίς τον Πογκμπά η καμπάνια της Γιουβέντους!

Γίνεται ο Μέσι να λείπει από τη διαφημιστική καμπάνια της Μπαρτσελόνα; Προφανώς και όχι... Στη Γιουβέντους όμως, προχώρησαν στην προώθηση της περιοδείας τους, δίχως τον Πολ Πογκμπά.

Με την κίνηση αυτή, την απουσία δηλαδή του Γάλλου μέσου από την αφίσα του συλλόγου ενόψει των ταξιδιών που θα κάνει σε Μελβούρνη και Χονγκ Κονγκ, η «γηραιά Κυρία» έβαλε νέες «φωτιές» σχετικά με το μέλλον του Πολ Πογκμπά.

Πέρα λοιπόν από τις φήμες περί... αναζήτησης σπιτιού στο Μάντσεστερ από το Γάλλο, τις δηλώσεις του κομμωτή του και το κενό «6» στα νούμερα των παικτών της Γιουνάιτεντ, ήρθε τώρα αυτό να «κουμπώσει» στη γενική εντύπωση ότι ο υψηλόσωμος μέσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ»...

Δείτε την αφίσα και το σχετικό βίντεο:

<iframe width="6000" height="320" src="https://www.youtube.com/embed/hL35VdzO0Fw?rel=0&amp;controls=0&amp;showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>