Αναβολή στο φιλικό Γουεστ Μπρομ-Αϊντχόφεν

Υπό το φόβο πρόκλησης επεισοδίων από μερίδα οπαδών της PSV, η ολλανδική αστυνομία αποφάσισε την αναβολή της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Γουέστ Μπρομ.



Αναβολή στο φιλικό Γουεστ Μπρομ-Αϊντχόφεν

Οι «baggies» βρίσκονται στο Άρνεμ της Ολλανδίας, καθώς συμμετέχουν στο φιλικό τουρνουά «Fox Sports Cup» που διοργανώνει η τοπική Φίτεσε, της οποίας και επικράτησαν προχθες (21/07) με 2-1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ολλανδικής αστυνομίας, στο Άρνεμ αναμένεται να ταξιδέψουν οπαδοί της PSV από το Αϊντχόφεν με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία επεισοδίων. Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, προέκρινε και την αναβολή του σημερινού (23/07) αγώνα.

Σχετικά με το γεγονός, δηλώσεις πραγματοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Ρίτσαρντ Γκάρλικ, ο οποίος επεσήμανε: «Συμμεριζόμαστε την απογοήτευση των οπαδών μας που ταξίδεψαν ως το Άρνεμ. Θα πρέπει να αναφέρω πως ο σύλλογος έλαβε όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους αξιωματικούς της δικής μας αστυνομίας, ότι δεν επρόκειτο να συμβεί τίποτα που να μας ανησυχεί σε αυτό το τουρνουά. Ειλικρινά, αυτό είναι ένα απογοητευτικό τέλος στην εξαιρετική προετοιμασία που κάναμε, αλλά η κατάσταση δεν εξαρτάται από εμάς και πλέον κοιτάμε να επιστρέψουμε στη βάση μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».