Εποχή Μόγιες στη Σάντερλαντ!

Ούτε 24ωρο δεν έμεινε χωρίς προπονητή η Σάντερλαντ! Οι «μαυρόγατες» κάλυψαν άμεσα το κενό του άφησε ο Σαμ Άλαρνταϊς, γνωστοποιώντας την έναρξη της συμφωνίας τους με τον Ντέιβιντ Μόγιες!



Εποχή Μόγιες στη Σάντερλαντ!

Από τη στιγμή που ο Σαμ Άλαρνταϊς ήταν ο «εκλεκτός» της FA για τη διαδοχή του Ρόι Χότζον στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, η Σάντερλαντ δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο.

Φρόντισε όμως να καλύψει άμεσα το κενό του Άγγλου προπονητή, προσλαμβάνοντας έναν... Σκωτσέζο! Ο Ντέιβιντ Μόγιες λοιπόν, αποτελεί το νέο τεχνικό των «μαυρόγατων», υπόγράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Μετά λοιπόν το ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 53χρονος κόουτς έχει την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις, παίρνοντας τα «κλειδιά» της Σάντερλαντ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μόγιες δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στη Σάντερλαντ. Αποδέχομαι την πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που μου δόθηκε. Αναλαμβάνω μία μεγάλη βρετανική ομάδα, με μεγάλη υποστήριξη και πλέον περιμένω να δουλέψω στην Πρέμιερ Λιγκ και πάλι».