Γαζίδης: «Προχωράμε το πλάνο μας»

Μήνυμα αισιοδοξίας προς τους φίλους της Άρσεναλ έστειλε ο γενικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γαζίδης, μιλώντας παράλληλα και για τις δυσκολίες που κρύβει το μεταγραφικό παζάρι.  



Γαζίδης: «Προχωράμε το πλάνο μας»

Το καλοκαίρι ξεκίνησε ελπιδοφόρα για τους φίλους της Άρσεναλ, καθώς είδαν την ομάδα να ξοδεύει αρκετά χρήματα για την απόκτηση του Γκρανίτ Τσάκα, όμως έκτοτε δεν έχουν δαπανηθεί άλλα ποσά για μεταγραφές. Στις ανησυχίες των φίλων της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής απαντά«Έχουμε κάνει πρόοδο σε έναν απίστευτα ανταγωνιστικό κόσμο, απέναντι σε αντιπάλους που έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν πολλά περισσότερα από εμάς».

Έπειτα συνεχίζει, προσθέτοντας πως οι «κανονιέρηδες ξοδεύουν μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται, δίνοντας όμως και τις απαραίτητες ευκαιρίες σε νέους παίκτες: «Προσπαθούμε να το κάνουμε και εμείς ξοδεύοντας μεθοδικά, μόνο όταν πιστεύουμε ότι θα κάνουμε τη διαφορά και δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους παίκτες, ώστε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και τις αξίες μας».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο περσινό θαύμα της Λέστερ, λέγοντας πως η εκπληκτική πορεία των «αλεπούδων» θα αλλάξει τη φιλοσοφία των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ: «Η Λέστερ βρήκε παίκτες στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, οπότε εκεί μάλλον υπάρχει ταλέντο που εμείς αγνοούμε. Ήταν ενωμένοι και είχαν και ποιότητα. Δεν δημιουργήθηκαν όλα με το χρήμα. Όλα ήταν προϊόν της καλής δουλειάς. Αυτή πιστεύω ότι θα είναι μια καινούρια μέθοδος στην Πρέμιερ Λιγκ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για το γεγονός πως αυτή η αλλαγή φιλοσοφίας θα επηρεάσει θετικά και την Άρσεναλ«Είναι καταπληκτικά νέα για την Πρέμιερ Λιγκ και για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Επίσης πιστεύω ότι είναι καλά νέα για τους φίλους της Άρσεναλ γιατί το κλειδί για την επιτυχία θα είναι το ποιος κάνει καλύτερα το καθετί και όχι το ποιος είναι οικονομική υπερδύναμη».