Ανακοινώθηκε το επιτελείο του Κόντε

Τους τρεις άμεσους βοηθούς του Αντόνιο Κόντε καθώς και το υπόλοιπο επιτελείο του Ιταλού ανακοίνωσε η Τσέλσι.



Ανακοινώθηκε το επιτελείο του Κόντε

Οι Άντζελο Αλέσιο, Τζιανλούκα Κόντε και Στιβ Χόλαντ θα είναι οι τρεις άνθρωποι που θα βοηθούν το νέο προπονητή των «μπλε» με τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με τον πρώτο ο Κόντε γνωρίστηκαν στην Γιουβέντους όταν μαζί κατέκτησαν το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ προπονητικά συναντήθηκαν στην Σιένα κι από εκεί συνεργάστηκαν τόσο στην «Γηραιά Κυρία» όσο και στην εθνική Ιταλίας. Ο Κόντε ξέρει πολύ καλά και τον δεύτερο όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, αφού εκτός της αδερφικής τους σχέσης, ήταν μαζί του ως αναλυτής και στις Μπάρι, Γιουβέντους και Ιταλία.

Ο Χόλαντ δεν χρειάζεται συστάσεις στον κόσμο των «μπλε», όντας στο πόστο του από το 2011.

Νέοι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης είναι οι Πάολο Μπερτέλι και Ζούλιο Τους, που θα εργάζονται μαζζί με τον Κρις Τζόουνς που είναι στην ομάδα από το 2009. Βοηθός προπονητής φυσικής κατάστασης ακόμη ένας παλιός γνώριμος του Κόντε (Ιταλία), ο Κονσταντίνο Κοράτι.

Ο Τζιανλούκα Σπινέλι ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων με βοηθό τον Ενρίκε Ιλάριο, ο Τιμπέριο Ανκόρα αναλαμβάνει τα θέματα διατροφής. Σε νέο πόστο μεταφέρθηκε ο Κάρλο Κουντιτσίνι, αυτό του πρέσβη του συλλόγου και βοηθού της πρώτης ομάδας.