Πήρε μπρος η «μπλε»… μηχανή!

Την πρώτη της νίκη με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο πανηγύρισε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 της Βόλφσμπεργκερ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αυστρία! Παρθενική εμφάνιση, έστω και ανεπίσημη, για τον Μπατσουαγί!  



Πήρε μπρος η «μπλε»… μηχανή!

Οι Λονδρέζοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο- αρνητικό φιλικό ενάντια στην Ραπίντ (ήττα με σκορ 2-0) και κατάφεραν να πάρουν την άτυπη μεν, ψυχολογική δε, νίκη!

Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τραορέ να μετουσιώνει σε γκολ την υπεροχή της ομάδας του στο 41'. Οι ποδοσφαιριστές του Κόντε είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ πριν την ανάπαυλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αρκετές οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος, με σημαντικότερη αυτή του Μπατσουαγί, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, αγωνιζόμενος για περίπου μισή ώρα (είχε και ευκαιρία για γκολ). Οι βάσεις για τη νίκη μπήκαν στο 84' με την κεφαλιά/γκολ του Λόφτους- Τσικ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σαμπολά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H ενδεκάδα της Τσέλσι:

Μπέγκοβιτς, Αϊνα, Ιβάνοβιτς (46' Μπαμπα), Τέρι, Τζιλομποτζί (58' Έκτορ), Μόουσες, Όσκαρ (73' Σαμπολά), Τραορέ (58' Λόφτους- Τσικ), Γουίλιαν (84' Aτσού), Μάτιτς (85' Μίκελ), Ντιέγκο Κόστα (58' Μπατσουαγί)