Κόπα Λιμπερταδόρες με άρωμα... Μάντσεστερ

Στον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες θα έχουν τα μάτια τους οι ιθύνοντες τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί ο Μάρλος Μορένο, ο οποίος φημολογείται πως ενδιαφέρει ιδιαίτερα την αγγλική ομάδα. 



Κόπα Λιμπερταδόρες με άρωμα... Μάντσεστερ

Μπορεί ο Κολομβιανός διεθνής επιθετικός της Ατλέτικο Νασιονάλ να μην έχει «κλείσει» επίσημα στην ομάδα του Μάντσεστερ, ωστόσο, έχει γραφτεί πως οι δύο σύλλογοι θα τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στις 8 εκατομμύρια λίρες και πως εκκρεμούν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του 19χρονου άσου στη Σίτι.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι των «πολιτών» θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πρώτο σκέλος του τελικού του «Τσάμπιονς Λιγκ» της Λατινικής Αμερικής. Εκεί, αναμένεται να αγωνιστεί ο Μορένο, καταλαμβάνοντας θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Κολομβιανοί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε από το Εκουαδόρ, η οποία αποτελεί κάτι σαν τη... Λέστερ, τόσο στη χώρα της, όσο και σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο, καθότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Σέριε Α του Ισημερινού μόλις το 2010!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:45 τοπική ώρα, δηλαδή, ξημερώματα Πέμπτης (21/07) για την Ευρώπη ( ειδικότερα: 03:45 ώρα Ελλάδας, 01:45 ώρα Αγγλίας).