Δεν παραχωρεί τον Γκόμες η Βαλένθια

Στη Βαλένθια φαίνονται αποφασισμένοι να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Αντρέ Γκόμεε, παρά τις «σειρήνες» των Τσέλσι και Γιουνάϊτεντ που κοιτάζουν εδώ και καιρό τον παίκτη.



Δεν παραχωρεί τον Γκόμες η Βαλένθια

Η Τσέλσι εμφανιζόταν να προσφέρει 40 εκ. λίρες στη Βαλένθια για τον Γκόμες, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προσπάθησε να … απαντήσει με πρόταση 55 εκ με στόχο να αποκτήσει αυτή τον παίκτη. Σε αμφότερες περιπτώσεις όμως οι Ισπανοί εμφανίζονταν αρνητικοί, με το ενδεχόμενο πλέον παραμείνει στις «νυχτερίδες» να είναι το πιθανότερο, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Marca. Η περσινή σεζόν για τη Βαλένθια (γλύτωσε τον υποβιβασμό για μόλις έξι βαθμούς) ήταν άκρως απογοητευτική και στο «χτίσιμο» μιας νέας, πιο ανταγωνιστικής ομάδας, ο Πορτογάλος άσος θα είναι εκ των πλέον απαραίτητων για τη νέα χρονιά.

O 23χρονος, προερχόμενος και από ένα καλό σχετικά Euro με την χώρα του, βρισκόταν καιρό τώρα στο στόχαστρο των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ενώ την περίπτωση του είχαν «τσεκάρει» επίσης οι Γιουβέντους (για πιθανό αντικαταστάτη του Πογκμπά) και Ρεάλ Μαδρίτης.