Κλείνει Νεγρέδο και Σούμποτιτς η Μίντλεσμπρο

Διπλό χτύπημα ετοιμάζει εντός των επόμενων ωρών η Μίντλεσμπρο καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση των Νέβεν Σούμποτιτς και Αλβάρο Νεγρέδο.



Κλείνει Νεγρέδο και Σούμποτιτς η Μίντλεσμπρο

Έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Μίντλεσμπρο είναι ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νέβεν Σούμποτιτς, σύμφωνα με την «GazetteLive».

Ο 27χρονος Σέρβος δείχνει να τα έχει βρει σε όλα με την «Μπόρο» η οποία πέρα από τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως έχει ικανοποιήσει και αυτές της γερμανικής ομάδας, καταθέτοντας επίσημη πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το προπονητή της αγγλικής ομάδας, Αιτόρ Καράνκα, ο οποίος δουλεύει διαρκώς για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετακίνησης από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, καθώς στηρίζει πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία του υψηλόσωμου οπισθοφύλακα.

Κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την άδεια εργασίας του Σούμποτις στο Νησί δεν φαίνεται πως μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο και η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Η περίπτωση του Ισπανού αντίθετα δείχνει να εξελίσσεται πιο άμεσα, με τον 30χρονο επιθετικό να ταξιδεύει στην Αγγλία εντός των επόμενων 48 ωρών για να συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας. Ο έμπειρος φορ της Βαλένθια πιθανολογείται πως θα αποκτηθεί υπο τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής διευκρινιστεί αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.