Κολακευμένος δηλώνει o Μπόατενγκ!

Όλοι μας τον θυμόμαστε από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό. Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ που πλέον διαπρέπει με τη φανέλα της Χετάφε, ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει στο πρόσωπό του η Τότεναμ και δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως κατάφερε να τραβήξει το βλέμμα των «σπιρουνιών».



Κολακευμένος δηλώνει o Μπόατενγκ!

«Αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή και είμαι χαρούμενος που μπορώ και αποδίδω πολύ καλά στο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό» υποστήριξε αρχικά ο Γκανέζος μέσος και εξέφρασε την επιθυμία του για μελλοντική μετακόμιση στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. «Έχω ενημερωθεί για το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Τότεναμ και η Σεβίλλη, αλλά προσπαθώ να κρατάω χαμηλά το κεφάλι μου και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά.

Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας και οι παίκτες που αγωνίζονται στη θέση που παίζω κι εγώ, θεωρούνται σπουδαίοι. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού εκεί και θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω στην Αγγλία. Γιατί όχι στην Τότεναμ λοιπόν; Είναι σπουδαία ομάδα και το Γουάιτ Χαρτ Λέιν είναι καταπληκτικό γήπεδο. Είμαι χαρούμενος στη Χετάφε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».