«Μιλάει με Κλίνσμαν η Αγγλία»!

Σε συζητήσεις με την FA για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του εθνικού συγκροτήματος μετά την απομάκρυνση του Ρόι Χότζον, φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ.



«Μιλάει με Κλίνσμαν η Αγγλία»!

Τελικά, η πρόσληψη Άγγλου προπονητή για τη θέση του ομοσπονδιακού στην εθνική Αγγλίας, μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Μετά την αποχώρηση του Ρόι Χότζον, ποικίλα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι ιθύνοντες της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν ως πρώτο μέλημα να τον διαδεχθεί γηγενής τεχνικός.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως εν τέλει θα γίνει κι έτσι, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ, η FA βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκλέκτορα των ΗΠΑ, Γιούργκεν Κλίνσμαν!

«Μετά τον ερχομό του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος νομίζω ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αγγλία, έχουμε εξίσου δώσει στην εθνική ομάδα μία συγκεκριμένη περηφάνια, μία ατμόσφαιρα και μία οργάνωση», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου άσου των «πάντσερ».